Skype-fiók törlése

How Delete Skype Account

A Microsoft bármilyen okból kifinomultabbá és összetettebbé tette a Skype-fiók bezárását és teljes törlését, mint amilyennek lennie kell. Egyik közösségi médiaplatform sem viseli a fiók törlésének lehetőségét becsületjelvényként, ami érthető, de a Microsoft megközelítése a teljes Skype-fiók bezárási folyamathoz túlzott. A Skype-fiók végleges bezárása több lépésből álló megpróbáltatássá vált, amelynek befejezése után a felhasználónak még 30 napot kell várnia, amíg fiókját véglegesen törli a Skype címtárából és a Microsoft szervereiről.

Skype nincs valami varázslatos gombja, amelyet megnyomhat, és a fiókját töröljük - nem lenne túl egyszerűen? Sokat kell tennie ahhoz, hogy Skype-fiókot készítsen a végleges bezárásra, majd vegye fel a kapcsolatot a Microsofttal, hogy kérvényezze a kérdéses fiók törlését, és akkor is 30 napot vesz igénybe a fiók tényleges törlése. A Microsoft szerint a 30 napos türelmi idő az Ön számára, hogy fontolja meg fiókja bezárását, vagy hozzáférnie kell a Skype-fiókjában tárolt vagy ahhoz társított adatokhoz, mielőtt mindez örökre eltűnik. Ha meggondolja magát a 30 napos időszakon belül, egyszerűen törölheti a törlést, bejelentkezve a Skype-ba Én számlám oldal a törlésre ütemezett Skype-fiókkal.



Itt mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy sikeresen bezárja Skype-fiókját, és ezt a megfelelő módon tegye meg:



1. fázis: Válassza le a Microsoft-fiókját és a Skype-fiókját

Ma már csak a-val lehet regisztrálni a Skype-ra Microsoft fiók . Mielőtt azonban a Microsoft-fiókok jelentenék a dolgot, egyszerűen regisztrálhat Skype-fiókra. Azok a felhasználók, akik egyszerűen regisztráltak egy Skype-fiókot, törölhetik Skype-fiókjukat anélkül, hogy bármi mást érintenének, de egy Microsoft-fiókkal regisztrált Skype-fiók törlése egyúttal a Microsoft-fiókot is törli.



Ilyen esetben azok a felhasználók, akik Skype-fiókjukra Microsoft-fiókkal regisztráltak (olyan felhasználók, akiknek Skype neve a élőben: [domain nélküli e-mail címed] vagy outlook: [domain nélküli e-mail címed] a Skype felületén belül) le kell választania Microsoft-fiókjait és Skype-fiókjaikat, hogy megbizonyosodhassunk róla, hogy az utóbbi törlése semmilyen módon nem érinti az előbbit. A Microsoft-Skype és a Skype-fiók leválasztásához:

  1. Megy itt és jelentkezzen be a véglegesen bezárni kívánt Skype-fiókkal.
  2. Görgessen le a Számla adatai szakasz és kattintson a gombra Fiók beállítások alatt Beállítások és beállítások .
  3. Keresse meg az Ön adatlapját Microsoft fiók és kattintson a gombra Válassza le a kapcsolatot .
  4. Megjelenik egy üzenet arról, hogy biztosan leválasztja-e a Microsoft-fiókját és a Skype-fiókját. Kattintson Folytatni hogy megerősítse a cselekvést.

2. szakasz: Törölje az összes előfizetését, szolgáltatását és ismétlődő fizetését

Miután leválasztotta a Microsoft-fiókját és a Skype-fiókját (ha eleve erre volt szüksége), folytathatja az összes Skype-előfizetés törlését, az összes használt Skype-szolgáltatás megszüntetését és az ismétlődő fizetések letiltását. Skype-fiókjához készít. A Skype-fiók törlésének igénylése után egyetlen előfizetését vagy szolgáltatását sem tudja használni, és ha nem törli az ismétlődő befizetéseket, mielőtt Skype-fiókja bezárására jelentkezne, akkor tévesen terheljük a a Skype-fiók végleges bezárásához szükséges 30 nap alatt legalább egyszer. Amit meg kell tennie:

  1. Megy itt és jelentkezzen be a véglegesen bezárni kívánt Skype-fiókkal.
  2. Az összes Skype-előfizetésed fel lesz sorolva a jobb oldali ablaktáblán (a kék sáv a jobb oldalon). Kattintson az egyik előfizetésre.
  3. Kattintson Feliratkozás visszavonása .
  4. Kattintson Köszönöm, de nem köszönöm, továbbra is szeretnék lemondani hogy megerősítse az adott előfizetés lemondását.
  5. Ismétlés 2. lépés - 4 mert a fiókjában szereplő összes előfizetés. Ha valamelyik előfizetésed teljesen kihasználatlan, visszatérítést kaphatsz értük - egyszerűen élő chat a Skype ügyfélszolgálatával vagy töltse ki a Skype-okat online lemondási és visszatérítési űrlap hátha visszatérítésre jogosult.
  6. Ha fizetett egy Skype-számért, javasoljuk, hogy törölje azt a Skype-fiók végleges törlése előtt. Görgessen le a Funkciók kezelése szakasz a Én számlám oldalon, és kattintson a gombra Skype-szám .
  7. Kattintson Beállítások .
  8. Kattintson Törölje a Skype számot . Skype-száma törlésre kerül, de mindaddig aktív marad, amíg lejár.
  9. Ha a Skype-fiókjában engedélyezi az ismétlődő fizetéseket, például azt, hogy a Skype-jóváírása automatikusan feltöltődjön, amikor az egy megadott küszöb alá esik, akkor nagyon ajánlott, hogy a Skype-fiók végleges törlése előtt tiltsa le az automatikus feltöltés funkciót. Görgessen le a Számla adatai szakasz és kattintson a gombra Automatikus újratöltés alatt Számlázás és fizetések .
  10. Kattintson Letiltás mellett Állapot , és a Skype-fiók ismétlődő fizetéseit sikeresen letiltjuk.

Azt is javasoljuk, hogy használja fel a Skype-krediteket, amelyeket a végleges bezáráshoz tervezett számlán tartalmaz, mivel nem tudja visszatéríteni a fiókjában lévő Skype-krediteket, és ha a fiókját még mindig rajta van, akkor a egyszerűen azt eredményezi, hogy kárba veszik őket.



3. fázis: Jelentkezés a Skype-fiók törléséhez

Ha végzett fázisok 1 és 3 , akkor végre készen áll arra, hogy jelentkezzen a kérdéses Skype-fiók törlésére. Ehhez meg kell:

  1. Jelentkezzen be a Skype-ba Én számlám oldal a Skype-fiókkal, amelyet törölni szeretne ütemezni.
  2. Menj a Skype-ba Számla bezárása oldal . Ha a rendszer kéri, hogy jelentkezzen be teljesen, vagy egyszerűen ellenőrizze a jelszavát, tegye meg.
  3. Még egyszer ellenőrizze, hogy a Skype-fiók, amellyel be van jelentkezve, a véglegesen bezárni kívánt Skype-fiók, majd kattintson a gombra Következő .
  4. Nyissa meg a Válasszon okot legördülő menüből, és kattintson arra az okra, amely miatt be akarja zárni a Skype-fiókot annak kiválasztásához.
  5. Kattintson Jelölje be a fiókot a bezáráshoz .

Itt fejeződik be a folyamat, de itt kezdődik a várakozás is. Miután végzett 3. fázis és a Skype munkatársai elfogadják a fiókzárolási alkalmazást, a Skype-fiókját megjelöli törlésre. Ennek ellenére továbbra is 30 napot kell várnia a fiók végleges törlésére. Miután letelt a 30 nap, a Skype-fiókot véglegesen törlik a Microsoft szervereiről és a Skype könyvtárából - senki sem fogja megtalálni a zárt fiókot a Skype-on, és senki sem fogja felvenni a kapcsolatot a bezárt fiókkal a Skype-on keresztül.

5 perc olvasás